3 oua mai mari
115 gr. faina
1 lingurita mai cu varf cu praf de copt
140 ml. lapte
un praf de sare
4 lingurite cu varf de zahar

galbenusurile se separa de albusuri, si se pun intr-un castron impreuna cu zaharul

se mixeaza bine de tot pana se albeste compozitia, apoi se adauga laptele cate putin in timp ce se-amesteca in continuare

se alterneaza cu faina amestecata cu praful de copt

si asa arata dupa ce-am pus toata faina si tot laptele

separat se mixeaza bine albusurile impreuna cu praful de sare. Se pun peste galbenusuri

aruncam mixeru' si incepem sa incorporam pale pale albusurile spuma

si dam cu lingura usurel de jos in sus pana nu se mai vede nici un cocolos de albus

apoi incingem o tigaie de teflon, o ungem cu putin ulei si punem cam un sfert de polonic in centrul tigaiii. Compozitia e mai spumoasa, nu puneti foarte mult pentru ca oricum se-ntinde

nu lasam foarte mult in tigaie, e gata cand se bulbuca putin aluatu' si face niste basici care se sparg la suprafata

se-ntoarce pancakeu' printr-o miscare dibace

Sursa de pe forumul culinar.ro, si multumiri lui Pocahontas care a postat aceasta reteta pe forumul de mai sus amintit.